Nyitottak vagyunk

Lajosmizsei Művelődési Ház és Könyvtár

Kultúrházak éjjel-nappal

Helyben van a sokszínűség - Lajosmizsén is

2018. január 25. - lmizsekultura

Idén már 12. alkalommal kerül megrendezésre a Kultúrházak éjjel-nappal országos közművelődési eseménysorozat. Ebben az évben mi is csatlakozunk ehhez az kezdeményezéshez.

Február 2-án 19 órától a Lajosmizsei Városi Kamarakórus lép fel, majd Kovács Gáspár és Schmidt János adnak koncertet.

Február 3-án, szombaton 9 órától "Nyitottak vagyunk..." várjuk látogatóinkat, amikor is bemutatkoznak a lajosmizsei művelődési ház és könyvtár szakkörei, klubjai, közösségei. Be lehet tekinteni a foglalkozásokba, ki lehet próbálni kézügyességünk a kézműves szakkörökben.

A nap záróprogramja egy relaxációs / meditatív / akusztikus / ambient koncert. A koncert hallgatása fekvő vagy ülő helyzetben ajánlott, ezért feltétlenül hozz magaddal laticelt, plédet, hálózsákot és / vagy párnát hogy minél kényelmesebben foglalj helyet.

Almási Krisztián (a Lóca együttes, a Zoord és az Uzsgyi ütőhangszerese) Mansanas néven 2013 óta játszik meditatív, repetitív, akusztikus ambient zenét. Észrevétlenül felépülő, majd elporladó hangszobrai az időtlenség érzését keltik és befelé figyelő, csendes utazásra invitálnak.

A két napon a részvétel ingyenes!

kulturhazak.png

A bejegyzés trackback címe:

https://lmizsekultura.blog.hu/api/trackback/id/tr3813597803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása